2012. október 29., hétfő

10. fejezet part 1 Csak vicceltek! Komolyan... Ezt nem hiszem el


10. fejezet
part 1
„Csak vicceltek! Komolyan? 
Ezt nem hiszem el”



Sam boldogan ébredt. Egész álló nap csak mosolygott, ahányszor találkozott valakivel, annyiszor köszönt neki és kérdezte meg, hogy „hogy van?!”
Mikor már harmadszorra köszönt, Jennának elege lett, és elkezdte kifaggatni, mi ütött belé. Ő persze alig mondott valamit, mindössze annyit árult el, hogy fiú van a dologban. A nővére nem is faggatta tovább, tudta, fölösleges lenne.
Az egész napja ragyogóan telt el, igaz Aaron nem jelentkezett. „De majd holnap”- gondolta, aztán az ágyára dőlve elaludt…

***

A suliban sem fagyott le az arcáról a mosoly. Mindenki kérdezte, hogy „na, mi van?” vagy „beléd meg mi ütött?” Mindössze Nellinek, Maddynak, Valerienak, Naominak és… Lenának meg Rikkinek mondta el az igazat.
Naomi egy mosollyal és egy öleléssel fogatta. Nelli, az unokatesója és a barátnője tapsikolva gratulált neki. Egy ideig lese szálltak erről a témáról, majd aztán elköszönve távoztak az órájukra.
A következőszünetben maga sem tudta, hogy miért kéne elmondania Lenának meg Rikkinek, de az öröme mindent legyőzött. Rikki gratulált neki és átölelte, ahogy Lena is. Bár nem tűnt nagyon őszintének, megbízott benn.

A suliban érdekes dolog nem történt. Azonban Aaron nem jelentkezett… Egész este nem volt elérhető se telefonon, se interneten. Sam kezdett aggódni. Bár lehet, hogy csak túl spilázza a dolgot. Elvégre, nem mindenki olyan gép mániás, lehet, hogy egyszerűen nincs kedve géphez ülni. Kicsit megnyugodott…

20:23 volt, elment zuhanyozni. Egész idő alatt a szombat délutánon járt az esze. Milyen jól is telt el! Még jól is jött az a bokaficamodás, így legalább a többiek hazamentek.
De Emily viselkedését sehogy sem tudta ép ésszel felfogni: mi oka van rá, hogy így viselkedjen vele? Mindegy… Majd Gracetől kideríti.
Ki szállt a fürdőkádból, megtörölközött, felöltözött majd visszament a szobájába. Hamar felnézett chatre, nincs-e fent a fiú, de… Sajnos megint nem nyert. Aztán eszébe jutott, hogy megkérdezhetné Grace-t.

Sam üzenete:*
Sziaa
Mizuu?


Grace üzenete.*
Szia.
Semmi. Veled?

Sam üzenete:*
hátömm.. semmi ><
kérdezhetek vmiit? XD
Grace üzenete:*
kérdezz :D

Samantha kicsit tétovázott, hogy hogyan is kérdezzen rá, de aztán erőt vett rajta a fiú hiány érzete.

Sam üzenete:*
háth… Aaronnal mi van? ><
csak mert nem volt fent egész nap fészen :/

Grace üzenete:*
nem tom, csak mert suliban sem volt.
teló száma meg van?

Sam üzenete:*
:O
am meg van… de nem kapcsolható..

Grace üzenete:*
értem. na akk várj, megkérdezem a tesóját.
1 pill

Sam kb. 15 percen keresztül várt Grace válaszára, amikor apukája benyitott a szobájába.
- Ideje lenne lekapcsolni a gépet.
- Tudom, csak egy pillanat!
- Kapsz még 10 percet, nem többet!- emelte fel a mutató ujját, majd kilépett az ajtón.
Sam már összetette a kezét, hogy Grace hamar megjöjjön a válasszal, amikor hirtelen jelzett a chat ablak. Hamar felnyitotta, de a választól megfagyott a vér az ereiben.

Grace üzenete:*
megkérdeztem, de… nem fogsz örülni a hírnek.
Aaron kórházba került.

Sam álla leesett a döbbenettől. A szíve 1 ütemet fájdalmasan kihagyott…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése