2012. október 25., csütörtök

Cikis sztórik

Cikis sztorik

Másik ajtó......

Kata és nővére strandolni mentek.Kata először volt ott.Katának kikellet mennie WC-re.Nem találta a WC-t. Hosszas keresés után megtalálta a lány öltözöt  lázán s nyúgodtan be nyitot amit látot az kőve dermesztete!Csupa csupasz fiú!!!!!!És ott volt meztelenül aza jó képü szomszéd srác!Tom.Mikor Tom meglátta Katát elmagyarázta neki hogy ez egy másik ajtó.Kata kifútot  az öltözöböl és bele futot a vizbe lebukott és már csak ritkán jött fel akkor is csak levegőért!


                                              Minden csak felvilágosítás kérdése!

Kényelmesen ültem a TV előtt, és néztem a kedvenc sorozatomat, amikor hirtelen elkezdett vérezni az orrom.Ilyettemben felugrottam, és kirohantam a fürdőszobába, hogy elállítsam a vérzést.De se vécépapírt se zsebkendőt nem találtam.Jellemző!Izgatottan kerestem valamit, ami belelillik az oromba - s ekkor megláttam a nővérem tamponos dobozát.A semminél ez is jobb lesz, gondoltam, és kettőt bedugtam az orromba.Már épp vissza akartam menni a nappaliba, amikor kinyílt a fürdőszoba ajtaja, és belépett a nővérem jóképű pasija.Vigyorogva nézett rám:" Hát tudtommal azokat máshová kell tenni..."- "Hah mindha nem tudnám."- kiáltottam vissza, és gyorsan eltűntem a szobámban.



Táncbetét

Osztálykiránduláson voltunk.Nagyon unatkoztunk a barátnőimmel, ezért elhatároztuk, hogy "Mondd vagy mutasd"-ot játszunk.Mikor sorra kerültem, "mutasd"-ot választottam.Erotikus sztriptízt kellett lejtenem a szobában.Elkezdtem mozogni az izgató zenére, és közben szép lassan eldobáltam magamról a ruháimat az emeletes ágy lábát használtam rúd ként, a többiek tapsal bíztattak. Ám a táncnak hirtelen vége szakadt: egyszer csak kivágódott az ajtó, belépett a döbbent osztályfőnökünk, és megkérdezte, mit művelünk itt.Vörös fejjel kirohantam a lány vécébe.


                                                                        Francia csók

Franciaországban nyaraltam a szüleimmel.Az anyukkámmal bementünk egy pékségbe habcsókot , azaz "baiser-t" venni.Az eladónő hangosan nevetni kezdett, és kézzel-lábbal elmagyarázta a megdöbbent anyámnak, hogy a baiser franciául csókot jelent, mi pedig biztosan meringue-t akarunk.Anyu persze totál elvörösödve, megvette a meringue-t, és gyorsan kijöttünk a boltból.Milyen szerencse, hogy nő volt az eladó

Nem is a pasim!

A barátomra, Sebire vártam, moziba készültünk.Mikor csengett a kaputelefon, beleszóltam, hogy "Szia, édes, mindjárt ott vagyok!Imádlak!"Felkaptam a táskámat, és lerohantam a lépcsőn, De a kapunál nem ő várt rám, hanem a postás.Vigyorogva kérdezte, kaphat-e üdvözlő csókot - mire szó nélkül kirántottam a kezéből a leveleket, és bevégtam az ajtót.Soha többet nem csinálok ilyet!Grrrrrr!!!


Hab party!


Végre eljött a táborozás ideje!Első este a barátnőimmel átmentünk a fiúk szobájába.Jókat dumáltunk, röhögtünk, állati jól éreztük magunakt.Másnap reggel azonban kijózanító dolog történt.Noha igencsak keveset aludtunk, mi keltünk fel elsőként.Elhatároztuk, hogy gyorsan lezuhanyzunk, míg a többiek alszanak.Így is tettünk;dudorászva engedtük magunkra a forró vizet.Annyira elmerültünk a mosakodásban, hogy nem hallotuk a fiúk motoszkálását, és sutyorgását.Csak akkor vettük észre őke...t, amikor már ott álltak előtünk, és alig tudták visszatartani a nevetést.Hopp, ekkor bevillant a valóság: a fiúk zuhanyzójában voltunk!Ezek szerint mégsem ébredtünk fel eléggé...Megpróbáltuk eltakarni magunkat, ahol csak tudtuk, de hiába.El is ment a kedvünk attól, hogy még egy ilyen bulit tartsunk a táborban.


Galambhang-utánzó

   Voltam egyszer pár évvel ezelőtt egy táborban. Nagyon jól indult, tiszta jó volt az egész. Szombaton kitalálták, hogy sütögessünk. Megrakták a tüzet, mi meg mind leültünk. Mellém pont az az irtó helyes srác ült. Mikor  megbillentem és hátradőltem - mert egy kövön ültem -,  véletlen pukiztam egy elég hangosat. Utána végülis próbáltam ilyen hangokat kiadni, mintha a számmal csináltam volna, és pont ugyanúgy sikerült utánoznom. De szerintem a fiú nem vette be.

                                                                   Véletlen sztriptíz

A barátnőm össze akart hozni az egyik osztálytársával.Lázasan készülődtünk a nagy találkozásra, és hogy tényleg a legjobb formámat hozhassam, a barátnőm kölcsönadott egy pánt nélküli felsőt. A póló egy kicsit nagy volt rám, de mivel szexi volt és tetszett a színe, úgy döntöttem, hogy felveszem.Amikor viszont meg akartam mutatni magam benne a srácnak, bekövetkezett a katasztrófa: ahogy levettem a pulcsimat, a póló lecsúszott, és kivillant az egyik cicim. Borzasztó ciki volt!Szerencsére ez a kis malőr nem ijesztette el a fiút, de ezt a furcsa randit azóta is emlegeti.

Őrült piknik

Az egyik hétvégén nagyon szép idő volt, és a barátommal piknikezni mentünk a Margitszigetre. Minden nagyon jó volt:feküdtünk a földön, néztük a gyönyörű kék eget és beszélgettünk.Egyszer csak hirtelen egy hatalmas dongó repült az arcomra. Annyira megijedtem, hogy felpattantam, és elkezdtem körbe-körbe rohangálni.Úgy éreztem , hogy a dongó beleragadt a hajamba.Elkezdtem rázni a fejemet, mint egy őrült -  vagy mint aki éppen egy vad rockkoncerten tombol.Közben sikítoztam, így tutira mindenki minket nézett. Kb. 15 percbe telt, mire a párom le tudott csitítani. Szegény, szerintem ott jött rá, hogy egy igazi hisztérika vagyok


                                                                      Fordítva


   Kiskoromban (elsős vagy másodikos lehettem) a tornateremben még tornadresszben kellet tornászni a lányoknak. (Ma már lehet sortban és pólóban is.) Három osztály volt kivételesen összevonva. Véletlenül fordítva vettem fel a tornadresszemet, és kilátszott alul az a barna anyag belülről, ami bele volt varrva. Pont ott ahol pisilni szoktunk. Úgy néztem ki, mintha besz*rtam volna. A tanár nem engedett ki a vécére, hogy visszafordítva felvegyem. Ráadásul a három osztály előtt a terem közepére kiállított engem, terpeszt kellett állnom, és átbújtak a lábam alatt. Sohasem felejtem el. De az osztálytársaim már nem emlékszenek, szerencsére.






                                                       Fáradt


    Még pár évvel ezelőtt történt, fent ültem a 32-es buszon. Hajnali 6-7 óra között lehetett, mikor egy tökre fáradt srác felszállt, és az ajtónál a lépcsőn megállt az ajtóval szemben. A srác nekidőlt az ajtónak és hirtelen elkezdett horkolni. Én megláttam ezt, és a torkom szakadtából elkezdtem nevetni. Szégyenemben leszálltam a következőnél..


Kormányváltás

   Egy időben buszsofőrként dolgoztam. A szervizben láttam egy kallódó kormánykereket. Elkértem. Dombos vidéken mentünk, nagy kanyarokkal. Az egyik kanyarban kigurítottam a szerzett kormányt az ülések közötti sorba. Azt a sikoltozást, őrjöngést, amit az utasok rendeztek! Úgy röhögtem, hogy majdnem tényleg leestünk az útról.
   Másnap nem röhögtem, kirúgtak. De megérte.

 
Ez nem vicces, kislányom

   Évnyitón az osztályban voltunk mert kinnt esett az eső. Csendben ültünk és amikor megszólalt a Himnusz, mindenki felállt. Az eléjén még nem volt semmi baj. Aztán egyszerre csak elkezdett becsukódni az ablak, de olyan recsegéssel mintha valaki fingana. Persze egyből elkezdtem halkan kuncogni. A mögöttem lévő gyerek már kicsit hangosabban röhögött, úgy, hogy én pont hallottam. A mööttem lévő nevetéstéől és az ablak recsegésétől egyre jobban röhögtem. A Himnusz végén már annyira röhögtem, hogy le kellett a kezemmel tapasztani a számat, mert nem bírtam tovább. Mikor vége lett a Himnusznak, hangosan felnevettem ahogy csak bírtam, és lefeküdtem a padomra. A tanár és a szülők gonosz pillantással méregettek, míg az osztálytársaim röhögtek. De feltűnt hogy csak én ülök. Nem értettem miért, aztán megértettem, mert megint felkellett állnom, ugyanis jött a Szózat...






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése